Нажмите "Enter" для перехода к содержанию

Корбан чуть не умер

Об этом в понедельник, 2 ноября поздно вечером сообщила пресс-служба УКРОПа.

Геннадію Корбану викликали «швидку» до Новозаводського суду Чернігова. Про це повідомила суддя Ченцова під час засідання. Перед тим Геннадій Корбан сказав, що йому зле і його захист попросив про надання йому допомоги. Адвокати  також нагадали, що під час перебування в головному слідчому управлінні ГПУ в Києві у їхнього підзахисного лікарі встановили перенесений інфаркт, але невідомо, коли саме він був перенесений. Крім того, у нього підвищився тиск.

Про те, що йому зле, Корбан повідомив, коли суддя попросила його встати і відповісти, чи підтримує він її відвід, заявлений захистом.

«Ви зараз катуєте людину, заставляючи реагувати на заяви, на які вона не може в такому стані адекватно відреагувати. Я вимагаю вас припинити це дійство», – заявив народний депутат Віталій Купрій.

Раніше Корбан заявив, що не довіряє судді Ченцовій і попросив перерви у засіданні до ранку.

«Мене вкрали прямо з дому і я не спав дві доби, у мене в камері горіло світло. Крім того, я практично не їв і не пив, тому я хочу взагалі припинити весь цей фарс, який відбувається тут з волі пана Порошенка, і ви є учасниками цього фарсу», – сказав Корбан.

Відповідаючи на запитання судді Ченцової, чи довіряє він судді, Корбан сказав: «Ні. Ви вже четвертий суддя, якого я тут бачу».

Ваш комментарий будет первым

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Translate »