Нажмите "Enter" для перехода к содержанию

Луценко лишил БПП «ширки»

Юрій Луценко після завершення засідання фракції БПП:

Партія ‪#‎БПП‬‪#‎Солідарність‬ не вступатиме до коаліцій з ‪#‎Опозиційним_блоком‬ і його сателітами у місцевих радах і, зокрема, виступаємо проти обрання громадянина Вілкула мером Дніпропетровська.

Президент Петро Порошенко наголосив, що не цікавиться долею особисто Корбана, не робитиме заяв із цього приводу, тому що в будь-якій демократичній країні заяви Президента з такого приводу розглядаються як тиск на правосуддя і на суд. Але він вважає, що країна має бути звільнена від організованих злочинних угруповань, які сьогодні підозрюються в даному випадку по дніпропетровському ОЗУ, згідно з актами, на більш ніж 10 млрд. грн. завданих збитків державі, але йдеться не про Корбана, йдеться про ціле ОЗУ, яке діяло на території Дніпропетровської та інших областей.

Президент закликав депутатів зробити все можливе для того, щоб колишні чиновники режиму Януковича, які є народними депутатами, були притягнуті до відповідальності.

За чинним регламентом це практично неможливо. Тому зміна регламенту для скорочення процедури притягнення до відповідальності народних депутатів за поданням генпрокурора є ключем до вирішення проблеми притягнення колишніх діячів режиму Януковича, які ховаються в українському парламенті.

Ваш комментарий будет первым

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Translate »