Нажмите "Enter" для перехода к содержанию

Микола Голомша може стати Генеральним прокурором

Голомша-форумЗаступник Генерального прокурора та очільник партії «Патріот» Микола Голомша може повернутися у Генеральну прокуратуру як її керівник. Такою є позиція Всеукраїнського товариства «Просвіта» і Всеукраїнського форуму «Українська альтернатива». Голова «Просвіти» Павло Мовчан запронував делегатам Всеукраінського Форуму «Українська альтернатива» підтримати кандидатуру Миколи Голомші на посаду Генерального прокурора Украіни, делегати схвально відгукнулися на цю ідею і проголосували «за». На думку учасників, саме такий кандидат втілює принцип «народності прокурора», оскільки є справжнім патріотом, а ця чеснота одна з головних для Генерального прокурора України, окрім Порядності та Професіоналізму.

Всеукраїнський форум був доволі представницьким: участь у ньому взяли Філарет, Леонід Кравчук, Іван Заєць, Юрій Костенко, Куйбіда, Іван Драч, Дмитро Павличко, Мовчан, Олесь Доній, ПоровськийГалина Климович, Василь Вовк, Микола Герасименко, Олександр Скіпальський«Головний наш недолік — відсутність єдності! Тому треба об’єднати усі українські сили на захист нашої держави, мови і культури», — Патріарх УПЦ Філарет.

Можемо очікувати, що боротьба за Генерального прокурора могла б стати запеклою і складною, та результативною, якби вийшла за межі парламентських кулуарів. Утім, навіть сама наявність вагомої альтернативи вже дисциплинує будь-якого нового очільника ГПУ, навіть призначеного у результаті політичних домовленостей та з політичним прицілом.

Ваш комментарий будет первым

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Translate »