Нажмите "Enter" для перехода к содержанию

Чого нервує Юля?

Слухаю Погоджувальну Раду. Всі дуже обережні у висловлюваннях — сьогодні відбулася швидка й успішна націоналізація Привату, тому щось критикувати ризиковано для власних рейтингів — влада продемонструвала ефективність та оперативність. Але дійшла черга до Юлії Володимирівни… Ну не робить Юля висновків із своїх старих промахів.
Перше — вона протиставилася націоналізації Привату, а в цій ситуації — це вже, хай і на словах, але диверсія проти всієї фінансової системи країни. Друге — вона знову озвучує придумані самою нею цифри ніби то зниклих активів ліквідованих банків, це при такому порядку чисел уже виглядає доволі смішно. Третє — втопила агента: стільки кинули ресурсу на розкрутку нового «загальнонаціонального борця з корупцією» Куценка. А тут вона фактично продемонструвала, що він лише примітивний рупор лідерки Батьківщини. Четверте — доказала, що є лідером чисто лівацької, комуністичної політсили. Тільки комуністи у всьому світі не визнають права селян розпоряджатися своєю власністю — землею. Це називається кріпацтвом. Юля так вчепилася за свою іделогему, так нервую на кожну дрібну спробу зруйнувати корупційну схему позаринкового, тіньового й корупційного ринку землі, який реально діє сьогодні, що колись таки понесе політичну (на жаль, не юридичну) відповідальність за жорстоке й цинічне пограбування села на користь латифундистів.
Ще два висновки: Юля дуже нервує, очевидно справи йдуть не так добре, як це пробує показати КМІС. Її безперервні випади в бік Порошенка остаточно перейшла з категорії критики в шельмування. А в нас люблять активно приєднуватися до чужої критики на наших посадовців, але в нас також і починають жаліти та любити тих, кого добивають та принижують. Помітили, як на фоні суцільного шельмування та обливання брудом поступово, але впевнено росте рейтинг Порошенка. А ще, коли Юля зла, то в неї проявляються дуже непривабливі риси обличчя, а серед її виборців значна частка тих, хто «люблять очима».

Тарас Чорновіл, незалежний політичний експерт

Ваш комментарий будет первым

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Translate »